ФАБРИКА СВІЖОЇ КАВИ ІЗ ЗАПОРІЖЖЯ

ISLA – це суміш сортів високогірної арабіки, багатоступеневе сортування та купаж якої відбувається в Італії, а обсмаження на сучасній високотехнологічній фабриці, відкритій в 2015 році у Запоріжжі. Авторські профілі обсмаження і контроль дозволяють майстрам ISLA створювати каву, яка легко конкурує зі світовими марками, виграючи не тільки за рахунок більш високої якості вихідного зерна, а й за рахунок свіжості продукту. ISLA – український бренд преміальної кави, створений командою професіоналів, після 14 років ексклюзивної дистрибеуції відомого італійського кавового бренду illy. Завдяки набутим за ці роки компетенціям та зв’язкам у кавовому світі вдалося створити бленд, що вражає своїм смаком.

ISLA – це преміальна кава на кожен день.

Як з’явилася ISLA?

Кава зранку. Кава вдень. Кава вночі. Що вона дає у будь-який час? Енергію, натхнення, можливість перевести подих. А ще — можливість побути наодинці з думками, опинитися на власному острівці…

Так, кава – це острів. Місце для відпочинку, для перезарядки, для паузи перед новими звершеннями. І це наш острів на Дніпрі у Запоріжжі.
Острів Хортиця. З іспанської «іsla» — це острів.

Символ нашої кави – човен. Він потрібен аби потрапити на острів. І кавові зерна мандрують світом морем. Це те, що на поверхні. Є ще декілька смислів. Це кавове зерно, розділене навпіл, адже для приготування кави спочатку треба зерно змолоти. І, нарешті, це горнятко смачної гарячої кави.

Особливості фабрики ISLA

Control

Оптичний контроль якості зерна швейцарським обладнанням Bühler. Перевірка близько 1000 зерен за секунду. Будь-яке дефектне буде видалене.

Комп’ютерний контроль гарантує повторюваність профілю обсмаження та постійність смаку кави.

Не обсмажуємо на склад. У наявності завжди тільки кава свіжого обсмаження.

roasting

Німецьке обладнання Probat — один з лідерів у сегменті кавообсмажувальних машин і установок.

Змішування зерен до обсмаження – забезпечує однорідність ароматичних властивостей зерна, зібраного на різних плантаціях.

Охолодження повітрям дозволяє зберегти максимум аромату.

taste

Авторський профіль обсмаження. Розроблений нашими майстрами профіль повністю розкриває смаковий потенціал кавових зерен.

Вишуканий аромат і бархатистий смак навіть в простих ручних способах заварювання:

  • Турка

  • Мока

  • Фільтр

  • Френч-прес

Чому ISLA?

Наші клієнти

ISLA store