🇨🇷 Коста-Ріка Tres Rios Red Honey.
Кава походить з регіону Tres Rios або «Три річки», що простягається на схилах вулкану Іразу уздовж Тихоокеанського вододілу, який характеризується чітко вираженими вологим і сухим сезонами. Це сприяло формуванню тут специфічного клімату. Каву з цього регіону називають “костариканським Бордо” завдяки особливо добре збалансований чашці з інтенсивним ароматом.
Ноти смаку: абрикос, білий виноград, гранат, карамель.
🇭🇳 Гондурас Copan Anaerobic Fermentation
Ця кава вирощена Франсісом Ромеро — кавовим продюсером в третьому поколінні. Ферма San Isidro розташована в регіоні Copán. Це територія з помірним кліматом, багатими ґрунтами та режимом опадів, що ідеально підходить для вирощування якісної арабіки. Зерно з цього регіону відзначається особливим географічним позначенням (GI) Honduran Western Coffees (HWC).
Вся кава ретельно відбирається вручну, далі ягоди висипають в ємності, з яких повністю відкачують повітря. Процес ферментації в анаеробному середовищі триває 72 години.
Ноти смаку: червоне яблуко, червона смородина, карамель.
🇵🇪 Перу Cajamarca Washed
Ця кава походить з різних ферм провінції Jaen, Cajamarca — третього за величиною кавового регіону на півночі Перу, який повністю складається з Андського хребта. Великі висоти, пишні джунглі та родючий ґрунт створюють ідеальні умови для вирощування кави. Після збору кавові вишні пройшли процес митої обробки на станції компанії Chacra Coffee.
Ноти смаку: сухофрукти, лимон, вишня.

ISLA store